Вид на фиока за полимерни кабли

Хешенг групаФиока за кабли од полимерни мустаќие висок отпор на пламен, отпорност на киселина, отпорност на алкали, отпорни на сол и комплетни производи за фиока за кабли против корозија, за поддршка / заштита / контрола / управување со кабел.

Структурата наПрилагодување на полимерни каблие двоен ѕид со армирана арматура, со користење на левата и десната плоча, надолжната долна плоча и покривната плоча, страничната плоча и долната плоча конкавна бразда брава, а во страничната плоча и долната плоча надолжната е опремена со брава со кука. Видете ја сликата подолу напластична фиока за кабел.

багажник на кабел 1

                                                                                                                                                                                           Вертикален пресек на фиоката за кабел

Внатрешните и надворешните ѕидови наПВЦ фиока за каблитреба да биде мазна, без пукнатини, очигледни траги, нечистотии, вдлабнатини, нерамна боја и распаѓање на линијата на бојата.

Преку инспекцијата на националната агенција за инспекција на пластика, перформансите на отпорност на пламен ги достигнуваат оценките b-s3, d0 и t0 пропишани во перформансите на согорување на националните огноотпорни градежни материјали.

тип на фиока за полимерни кабли

 

Хешенг група полимеркабелпослужавнике поделена на тип на корито, тип на послужавник и тип на скала.Целото кабелски канал составен одпотпорен канал or униструт, држачот и додатоците за кабел за инсталација може да се подигнат независно или да се прикачат на разни згради (структури) и држач за галерија на цевки, што ги одразува карактеристиките на едноставна структура, убава форма, флексибилна конфигурација и практично одржување.Сите делови треба да се галванизираат и да се вградат во надворешниот мост надвор од зградата.

Полимерната фиока за кабли е нов тип на фиока за кабли со отпорност на корозија, долг работен век, мала потрошувачка на енергија, заштита на животната средина и целосни функции.

 

 

 


Време на објавување: 02.08.2022
-->